Dr. Korkut Aldemir köşe yazıları ile artık Enpolitik'te...

Dr. Korkut Aldemir, değerli düşünceleri ve yazıları ile artık sitemiz enpolitik'te...

Günde 9.01.2022 10:34:14 0
Dr. Korkut Aldemir köşe yazıları ile artık Enpolitik

İnternet gazetemiz enpolitik, kadrosuna Diş hekimi Dr. Korkut Aldemir’i katarak okurlarına tarafsız, ilkeli ve gerçekçi haber akışı sağlamaya devam ediyor.

DR. KORKUT ALDEMİR KİMDİR?

1978 Eskişehir doğumludur.

1994 Eskişehir Süleyman Çakır Lisesi mezunudur. 2002 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2008 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş, Çene Hastalıkları ve Cerrahisi Anabilim Dalı’ndaki doktora programını tamamlamıştır.

“Ağrılı Temporomandibuler Eklem Hastalıklı Bireylerde Stabilizasyon Splint Tedavilerinde Masseter Kasındaki Değişikliklerin Ultrasonografik İncelenmesi” isimli tezini vererek Uzmanlığını almıştır.

Maksillofasiyal Cerrahi, Oral Hastalıklar, Temporomandibuler Eklem Hastalıkları ve Cerrahisi, Travmatoloji, Dental İmplant Uygulamaları konularında ve Kulak-Burun-Boğaz, Genel Cerrahi, Anestezi, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi programlarında eğitim almıştır. Özel Kliniğinde çalışmaktadır. Ankara ve İstanbul’da ikamet etmektedir. 

 Ağız ve Çene-Yüz Cerrahisi Birliği Derneği (AÇBİD) ve Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği (TAOMS)üyesidir. Yurt içi ve yurt dışında yayımlanmakta olan mesleki makaleleri, köşe yazıları, edebiyat dalında romanları mevcuttur.

16 yıllık tüm mesleki birikimini, değerli hocalarından mesleki tüm kazanımlarını sadece kendi vakalarından oluşan 2016’da Nobel Tıp Kitabevleri tarafından yayınlanan Dental İmplantoloji ve Komplikasyonlar kitabını meslektaşlarına ve öğrencilerine tüm deneyimini bilgi ve vakalarını topladığı kitabını hazırlamıştır.

Gökçe Aldemir ile Evli ve üç çocuk babası olan Korkut Aldemir, Kırka, İnönü, Eskişehir ve sonrasında İzmir, Ankara, İstanbul’da ikamet etmiştir. Kaya tırmanışı ve Alpin stilde dağ tırmanışları gerçekleştirmektedir. Motosiklet sporu ile ilgilenmektedir. Sertifikalı yüzme antrenörü ve profesyonel cankurtarandır. Karakalem çizimleri ile bir gün sergi açmayı ve bir çizim kitabı tamamlamayı hayal etmektedir. Heykel sanatı ve Fotoğrafçılık üstüne eğitim almaya başlamıştır. Basılmış romanlarının dışında yenileri üzerinde çalışmalarına devam etmektedir. Mesleki-tıbbi makalelerin haricinde edebiyat dalında da kısa hikâyeler yazmaktadır. Mahlas kullanarak yazılar, roman ve senaryo üretmektedir. Birkaç önemli dergide köşe yazıları yayımlanmakta; uzun/kısa metraj filmler, tiyatrolar için senaryo yazarlığı yapmaktadır.

Diş Hekimliği ve Uzmanlığı olan Ağız, Diş, Çene Hastalıkları ve Cerrahisi branşında sunumlar ile mesleki eğitimler vermektedir. Profesyonel ve yarı zamanlı olarak bazı şirketlere hususi danışmanlıklar yaparken; Ekip liderliği, takım çalışması ve Analitik Strateji, Stratejik Yönetim üstüne özel eğitimler vermektedir.

Diş hekimliğinde mezuniyet sonrası uzmanlık ve ileri teknikler üzerine bütün branşlarda sürekli, düzenli, ücretli, ücretsiz ve firmalar sponsorluğunda eğitimler veren Mors Ajans Eğitim Grubu ve Akademileri’ni (M.E.G.A) kurmuştur. M.E.G.A’da Genel Koordinatörlüğüne ve maksillofasiyal branşta eğiticiliğine, hekimliğine devam etmektedir.


Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °