Selçuk Özdağ: Türkiye şu an AK Parti’nin elinde rehinedir

Gelecek Partisi, büyük Kırım Tatar Türkü Cengiz Dağcı’nın 10. Ölüm yıl dönümünde anma etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikten sonra, katılım sağlayan teşkilatlarla bir araya gelen Gelecek Partisi genel başkan yardımcısı Selçuk ?

Günde 10.10.2021 18:49:00 0
Selçuk Özdağ: Türkiye şu an AK Parti’nin elinde rehinedir

28 Şubat’tan sonra iktidar olan AK Parti’nin daha demokrat ve şeffaf bir Türkiye inşa etmesi gerekirken 28 Şubatçılara benzemeyi tercih ettiğini söyleyen Selçuk Özdağ, “Ya bizdensiniz ya da düşman. Muhalefet olup iktidarı ele geçirme hayalleri kuramazsınız diyorlar” ifadelerin kullandı.

Ak Parti’nin herkese karşı bir önyargı geliştirdiğini belirten Özdağ; “Kendileri dışında kimseye yaşam alanı tanımayan bir iktidarla karşı karşıyayız. Alevi, Sünni, dindar ya da değil herkese karşı bir önyargıları var. Büyük bir paranoya içindeler.” şeklinde konuştu.

Özdağ: “Korkarım daha da sertleşecekler”

15 Temmuz’un birlik ve beraberlik duygusunun Ak Parti tarafından dağıtıldığını vurgulayan Özdağ; “Özellikle 15 Temmuz’u bir kez daha anmak isterim. Biz o darbeyi milletçe önledik. Türkiye bir cemaat devleti olmasın istedik. Ama AK Partili arkadaşlar bir parti devleti kurmak istiyorlar. Unutulmamalıdır ki, Türkiye ne bir partinin ne bir cemaatin ne bir etnisitenindir. Türkiye Türk milletinindir. Yılmak yok, yıkılmak yok. Dimdik çelik gibi bir iradeyle ‘bütün demokratlar birleşin' diye çağrıda bulunuyorum.AK Parti’den gelen tehditler bir bakıma yaşadıkları derin çaresizliğin, acziyetin ifadesidir. Kendi tabanına bu yolla mesaj veriyorlar; ‘Bekleyin. Çözülmeyin’ diyorlar. Bir yandan da muhalefete göz dağı vermek istiyorlar. Bu bir siyaset mühendisliğidir.

Özdağ: “Bütün partiler ve Ak Parti’nin tabanı da bizimle birlikte olacak”

Selçuk Özdağ teşkilat mensuplarına yaptığı açıklamalarda son olarak şunları söyledi: “İnsan hakları ve hukukun üstünlüğünde yarın bütün partiler bizimle birlikte olacak. AK Parti’nin tabanı da bize katılacak. Ülkeyi hep birlikte düzlüğe çıkaracağız. Devlet yeniden liyakat ve ehliyetle buluşacak. Hukuku ve adaleti tesis edeceğiz. Türkiye şu an AK Parti’nin elinde rehinedir. Onu kurtaracak olan da bizleriz.”

 

haber: enpolitik


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °