Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde Olympiakos'u ağırlıyor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Olympiakos'u ağırlıyor. Yunan temsilciyle karşılaşacak olan Fenerbahçe hem ilk galibiyetini, hem de liderlik koltuğunu almaya çalışacak.

Spor 30.09.2021 11:16:38 0
Fenerbahçe Avrupa Ligi

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Eintracht Frankfurt ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, galibiyeti son dakikada kaçırmıştı. Grupta bir puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, Olympiakos'u mağlup etmesi durumunda hem ilk galibiyetini, hem de liderlik koltuğunu almış olacak.

Öte yandan Antwerp deplasmanına çıkacak olan Alman temsilci E. Frankfurt ise sahadan galip ayrılırsa liderliği Fenerbahçe ile paylaşacak.

nhh.jpg

OLYMPIAKOS KADROSUNDA TANIDIK İSİMLER

Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynayacağı karşılaşmada Yunan temsilcinin kadrosunda iki tanıdık isim de yer alıyor. Galatasaray ile şampiyonluk yaşayan sol kanat mevkisinde oynayan Henry Onyekuru ve bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Fransız futbolcu M. Valbuena'nın da kadroda olması bekleniyor.

Onyekuru bu sezon Olympiakos formasıyla çıktığı 7 maçta 1 gol atarken, Valbuena ise çıktığı 10 maçta sadece 6 asist kaydetti.

MIHA ZAJC ILE SERDAR AZİZ DÖNÜYOR

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de, Olympiakos karşılaşması öncesi müjdeli haber geldi. Bugün oynanacak maçın hazırlıklarına dün yaptığı idmanla başlayan Sarı-lacivertlilerde uzun süredir takımdan ayrı kalan Miha Zajc ile Serdar Aziz, antrenmana katılıp, arkadaşlarıyla birlikte çalıştı.

Fenerbahçe'nin bugün Olympiakos'u Ülker Stadyumu'nda ağırlayacağı karşılaşma 19.45'te başlayacak.


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °