Palu Belediye Başkanından torpile skandal savunma: Millet dünyayı yiyor

Elazığ Palu Belediyesi'nde açılan 5 kişilik iş ilanı sonrası pozisyona AK Parti tarafından verilecek isimlerin alınacağı iddiası sonrası Belediye Başkanı Bekir Yıldırım skandal bir savunmaya imza atarak, 'Millet dünyayı yiyor, biz 5 k

Günde 29.09.2021 11:22:34 0
Palu Belediye Başkanından torpile skandal savunma: Millet dünyayı yiyor

Elazığ'daki Palu Belediyesi işe alımlarda bir skandala imza attı. 5 işçi için alım ilanı açılan pozisyona AK Partililerin vereceği isimlerin alınacağı iddiası sonrası Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım'dan skandal bir savunma geldi.

'BİZ 5 KİŞİ İŞE ALIYORUZ ÇOK MU GÖRÜYORLAR?'

İddialarla ilgili Elazığ’da yayın yapan Günışığı Gazetesi’e konuşan AK Partili Başkan Bekir Yıldırım, “Evet iddialar doğru. Biz 5 kişinin ismini verdik, bu isimler de bize yakın isimlerdir. Mevzuata aykırı bir durum da yoktur. Biz gerekli olan her yerden izin aldık. Vatandaşların gösterdiği tepkileri boş olarak değerlendiriyorum. Kimsenin ağzını tutacak halimiz de yok… İsteyen istediğini söylesin. Beş kişi için adam mı vuralım? Millet dünyayı yiyor, biz 5 kişi işe alıyoruz çok mu görüyorlar?” ifadelerini kullandı.

GÖREVDEN ALINAN BAŞKANIN YERİNE GELMİŞTİ

31 Mart 2019 yerel seçimlerden Palu Belediye Başkanı Efrayim Ünalan’ın, hakkındaki 2 yıl 6 ay hapis cezasının onanmasının ardından mazbatası Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilmişti. Belediye Başkanlığına ise yerine ise mecliste yapılan oylama Bekir Yıldırım belediye başkanı olmuştu.


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °