Davutoğlu: SBK, ileride Demokles'in kılıcı gibi kullanılacak

Erzurum'da konuşan Gelecek Patisi lideri Davutoğlu, ABD'nin talebi ile Avusturya'da tutuklanan ve Türkiye'de yargılanmak istediğini söyleyen SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'a ilişkin iktidara seslendi: SBK,

Güncel 9.07.2021 17:03:35 0
Davutoğlu: SBK, ileride Demokles'in kılıcı gibi kullanılacak

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Erzurum'da partililerle bir araya geldi. Burada önemli açıklamalarda bulunan Davutoğlu'nun gündeminde iktidarın politikaları ve organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker'i iddiaları ile gündem olan SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz vardı.

Davutoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

'Bugünlerde bir Tosuncuk diye birisi Türkiye'ye geri geldi değil mi? Peki bu Tosuncuk hangi iklimde oluştu. Onlarla kimler resim verdi, kimler vatan, millet edebiyatıyla o Tosuncuk'un para toplamasına yardım etti? Nasıl doğdu böyle daha yüzüne baktığınızda 'Şu adam yolda doğru dürüst yürüyemez' diyen birisi 2 milyarı aldı götürdü. Hangi iklimde doğdu bu?

Öbür tarafta AK Parti Genel Merkezi'nde bir genç, 28 yaşında... O genç pudra diye kokain kokluyor ve lüks arabalara biniyor. Bu da memleket manzarası.

Öbür tarafta bir Bitcoin sahtekarı, Thodex diye, 2 milyar dolarını götürdü milletin. Hadi bunlar tek tek kötü insanlar diyelim ama, bütün bu kötü insanların Türkiye'nin İçişleri Bakanı ile nasıl makamlarında nasıl resmi oluyor?

'SBK, DEMOKLES'İN KILICI GİBİ KULLANILACAK'

Öbür tarafta Sezgin Baran Korkmaz... Buradan bir kez daha Ankara'ya sesleniyorum; Sezgin Baran Korkmaz ileride, Türkiye üzerinde Demokles'in kılıcı gibi kullanılacak biridir. Çünkü, Amerikan Hazinesi'ni dolandırıp kara para aklama ile Türkiye'yi kara para aklama üssü haline getirmiş bu adam.

Hadi bu adam kötü ama bu adamın otelinde kimler kalmış kimler... Eski Başbakan mı istersiniz, bakanlar mı istersiniz, yargı mensupları mı istersiniz, o otelde lüks içinde kalırken hiç kimse bu adama 'Bu değirmenin suyu nereden geliyor?' diye sormamış. Çünkü bunlar değirmeni, değirmenin suyunu, kul hakkını unuttular.'


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °