Sedat Peker: Soylu’nun gücü AK Parti’nin gücünden daha fazla

Hakkındaki iddialara cevap veren Veyis Ateş’in açıklamaları üzerine sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Sedat Peker, “Türkiye’de hangi savcı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla ilgili adil bir karar verebilir? Adamı görevden bil

Güncel 18.06.2021 21:34:21 0
Sedat Peker: Soylu’nun gücü AK Parti’nin gücünden daha fazla

Hakkındaki iddialara cevap veren gazeteci Veyis Ateş, hiçbir zaman bir tekneye sahip olmadığını belirterek, “10 milyon euroluk bir talep aramızda geçmedi. İstemedim. Madem böyle bir telefon konuşmam var. Nerede? Diyelim ki 10 milyon euroyu ben istedim, ben 10 milyon euroyu nereye saklayabilirim” dedi.

Canlı yayın sırasında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Veyis Ateş’in Habertürk’teki programı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu aklamak için düzenlediğini ve İsmail Saymaz’ın soru sormasını engellemediğini iddia etti.

Peker, şunları söyledi:

(Süleyman Soylu) İçişleri Bakanlığı’nda Sezgin Baran Korkmaz’la ayın 4’ünde görüşmedi mi? Sonra ertesi günü Sezgin Baran yurtdışına çıkmadı mı? Ben senin sıkıntılarını çözeceğim, o sürede sen yurtdışına çık demedi mi?

'SOYLU’NUN GÜCÜ AK PARTİ'NİN GÜCÜNDEN DAHA FAZLA'

Sayın İsmail Saymaz, Türkiye’de hangi savcı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla ilgili adil bir karar verebilir? Adamı görevden bile alamıyorlar. Süleyman Soylu’nun gücü AK Parti'nin gücünden daha fazladır.

(Veyis Ateş) açıklama yapmamasının sebebi (Süleyman Soylu) bu işten nasıl çıkarız diye plan yapmak için zaman kazanmak içindi. Ama (Süleyman Soylu) kurtaramayacak. Çünkü ayın 4’ünde, Sezgin Baran Korkmaz’la görüştü.

(Veyis Ateş) (Süleyman Soylu) yüce divandan kurtarmak için, 80 milyonun önünde rezil olmayı bile göze alıyor. Bu nasıl bir rezillik. (Süleyman Soylu), seni kimse kurtaramaz.

İçişleri Bakanı kendisine koruma polisi ve tahsisli araç vermiş mi? Eğer verdiyse bunu hangi sebeple verdi?

Bu ülke birçok yüzsüz ve yalancı gördü, ancak (Veyis Ateş) gibi bir yüzsüz ve yalancı görmedi. Sayın İsmail Saymaz konuşmayı dinledim diyor, böyle bir konuşma yok diyor.

(Süleyman Soylu) varken Sezgin Baran Korkmaz nasıl gelsin? Adamın hem 45 milyonuna hem de oteline çöktü. Türkiye’ye gelsin diyorsun, nasıl gelecek?


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °