Fuat Oktay’ın ‘uçan araba’ çıkışına Selçuk Özdağ’dan yanıt: Daha karada yürüyeni yapmamışsın

Bartın'a ziyaret gerçekleştiren Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, bir dizi temaslarda bulundu

Güncel 11.06.2021 15:37:30 0
Fuat Oktay’ın ‘uçan araba’ çıkışına Selçuk Özdağ’dan yanıt: Daha karada yürüyeni yapmamışsın

Bartın’da yerel basın ile bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, gündeme dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Birtakım temaslarda bulunmak üzere Bartın’a giden Özdağ, yerel basın ile kahvaltıda bir araya geldi. Özdağ’a temasları sırasında Gelecek Partisi Bartın İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ile il yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.

Gündemi değerlendiren Özdağ, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın geçtiğimiz günlerde ‘uçan araba’ çıkışına da değinerek “Acaba akşam çay mı içti, ne içti dedim. Daha karada yürüyeni yapmamışsın sen. Akşamları ne içiyorsun. Pudra şekeri de içmiş olabilir.” dedi.

Oktay, “Sadece elektrikli araçlarda artık biz de varız diyen bir Türkiye’nin ötesinde bir sonraki aşamaya yaptığımız yatırımlar var. Uçan araçlara geldiğimizde artık dünya liderliğine oynayacak bir Türkiye göreceksiniz” demişti.

Bu sistemin panzehiri Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’dir

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni ucube olarak niteleyen Selçuk Özdağ, “Siz milletleşme sürecinin olduğu bir yerde, çok etnisitenin olduğu bir yerde tek adamla Türkiye’yi yönetmezsiniz” diye konuştu. Bu sistemin panzehirinin Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem olduğunu savunan Özdağ, yapılan yanlışlara çözüm önerisinin de geçtiğimiz aralık ayında ilk defa Gelecek Partisi tarafından kamuoyuna tanıtıldığının altını çizdi.


Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °