Gelecek Partisi 19 Mayıs’ta seslendi: Gelecek Partisi olarak ‘Temiz Siyaset Hareketi’ni başlatmış bulunuyoruz!

Milletçe bağımsız bir geleceğe yürüyüşün ilk adımı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gelecek Partisi tarafından Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaret edilerek kutlandı.

Güncel 19.05.2021 17:55:04 0
Gelecek Partisi 19 Mayıs’ta seslendi: Gelecek Partisi olarak ‘Temiz Siyaset Hareketi’ni başlatmış bulunuyoruz!

Gelecek Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Gözel ve Ankara İl Gençlik Kolları, Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin önünde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebeti ile bir basın açıklaması yaptı.

Gelecek Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Gözel açıklamasında, siyaset – medya,siyaset – mafya ilişkileri, siyaset – para ilişkileri gündemine değinerek, Gelecek Partisi olarak ‘Temiz Siyaset Hareketi’ni başlattıklarını belirtti.

Konuşmasına 19 Mayıs’ın anlam ve önemine değinerek başlayan Gözel, “İstiklal Mücadelemizde mihenk taşı sayılan 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkan Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını takdir ile anıyorum.Bundan 102 sene önce uzun harplerden çıkmış, toprakları kuşatılmış, düşmanları tarafından yok edilmeye ant içilmiş bir milletin verdiği bağımsızlık mücadelesi hepimizin malumudur.  Bu mücadelede en ön safta yer alan bu milletin gençleri olmuştur. Birinci Cihan Harbinde Osmanlı ordularındaki gençlere de İstiklal için verdiğimiz Milli Mücadelede başı çeken, can veren gençlere de bugünün gençleri olarak borcumuz var.Bu borç ülkemizin istikbali için, tam istiklal yolunda korkmadan ve yorulmadan gayret etmektir.” ifadelerini kullandı.

“Bugün geldiğimiz noktada ülkeyi yönetenlerin, ne hukuk devletinin gereklerini yerine getirme, ne milletimizin menfaatlerini a-li tutan politikalar üretme vasfıkalmamıştır.” diyen Gözel, ülke gündemine düşen mafya siyaset, mafya medya ve para ilişkilerine sert tepki gösterdi.

Gelecek Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Mustafa Gözel konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ülkemizin gündemini, ekonomik krizler ve yönetim krizlerinin yanı sıra birbiri içine geçmiş karanlık ilişkiler meşgul etmektedir.

Siyaset – Medya ilişkileri, Siyaset – Mafya ilişkileri, Siyaset – Para ilişkileri mide bulandıran bir hal almıştır.

Derin diye tabir edilen, devlet içerisinde devlet olma gayreti güden Paralel Yapılar bize 90’ların Türkiye’sini anımsatmaktadır.

İşte bu sebeple, bu ahval ve şerait altında Gelecek Partisi olarak Temiz Siyaset Hareketini başlatmış bulunuyoruz.

Genel Başkanımızın saatler önce yaptığı açıklamada belirttiği gibi, siyasi yolculuğumuz boyunca mafyalarla, çetelerle, devlet içine çöreklenmiş her türlü karanlık odakla ve paralel yapılarla mücadele edeceğimizi bir kez daha ilan etmek istiyorum.İstiklal yalnızca kağıt üzerinde bir kelime değildir.

Tam bağımsızlığına kavuşmuş bir ülke soydaşlarına yapılan zulme sessiz kalmaz.

Tam bağımsızlığına kavuşmuş bir ülke, Amerika Başkanı’nın, devletin başı olan Cumhurbaşkanı’na hakaret etmesine sessiz kalmaz!

Tam bağımsızlığına kavuşmuş bir ülke, onlarca şehidimizin müsebbibi bir devlet başkanının kapısında beklemez. Bugün iktidar sahipleri gaflet ve dalalet içindedir.

Bugün millet, fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüştür! O halde biz gençlere düşen, Gençliğe hitabede belirtildiği gibi Türk istiklalinimuhafaza ve müdafaa etmektir.

Ey Türk Gençliği!Umudunuzu yitirmeyin.Gelecek Gençliği olarak bu vazifeye onur ve şerefle öncülük edeceğimizden şüpheniz olmasın.

Gelin bu istiklal mücadelesini, hukuk çerçevesinde hep birlikte verelim. Unutmayalım ki gençler olarak tarihimize, kimliğimize ve gelecek nesillere olan borcumuz, Devletimizin onurunu korumak, yaşanabilir bir Türkiye’yi yeniden inşa etmektir.”

haber: enpolitik


Pazartesi 21.5 ° / 12.8 °
Salı 21.9 ° / 12.9 °
Çarşamba 22.6 ° / 13.3 °