Özdağ: “Esnafın halinden, ‘sarı’ STK’ları gibi çalışan temsilciler de sorumlu”

TESK Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmeye ilişkin değerlendirme yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “COVİD sebebiyle evine ekmek götüremeyen esnaf ve çalışanlarımızın bu durumundan koalisyon ne kadar s

Güncel 9.02.2021 08:57:06 0
Özdağ: “Esnafın halinden, ‘sarı’ STK’ları gibi çalışan temsilciler de sorumlu”

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, TESK Genel Merkezi’nde, TESK Genel Başkanı Bedevi Palandöken ile bir araya geldi. Görüşmeye, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma tepki göstererek, Gelecek Partisi tarafından talep edilen randevunun COVİD – 19 bahane edilerek reddedilmesini hatırlattı.

“MAKAMLARI İKBAL DEVŞİRMEK İÇİN Mİ KULLANIYORSUNUZ?”

 STK temsilcilerini tutumları için eleştirerek, esnafın ve işletmecilerin seslerini duyurmamakla suçlayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, “Kurtla beraber öldürüyorlar, çobanla beraber yiyorlar, sahibiyle beraber ağlıyorlar. Esnafın canına ot tıkayanlarla görüşmekte beis yok, lakin bir muhalefet partisinin (Gelecek) Gn. Başkanı ile görüşmeye COVİD bahanesi, öyle mi? Pekâlâ öyle olsun. COVİD sebebiyle evine ekmek götüremeyen esnaf ve çalışanlarımızın bu durumundan koalisyon ne kadar sorumlu ise iktidarın ‘sarı’ STK’ları gibi çalışan temsilcileri de o kadar sorumludur. Yıllardan beri işgal ettiğiniz o makamları, çoluk çocuğunuza ve yakınlarınıza ikbal devşirmek için mi kullanıyorsunuz? Öyle değil de gerçekten esnafımızın dertleri ve talepleri adına kullansaydınız, bugün güya temsilcisi olduğunuz kardeşlerimiz bu acıları çeker miydi?

“TEK BİR İTİRAZINIZI DUYMADIK”

 Başkanın esnafın yanında yer almamasına tepki gösteren Özdağ, “En çok sesinizi yükseltmeniz gereken bu pandemi sürecinde sizleri neden esnafımızın, sanatkarınızın yanında bir türlü göremiyoruz? Sn. Erdoğan, kapanan işyeri yok dediğinde, esnafımızı temsil eden kurumun başı olarak tek bir itirazınızı duymadık mesela. Yoksa sizde mi aynı kanaattesiniz? Eğer öyle ise kamuoyu ve esnafımız sizden bir açıklama bekliyor. Pandemi nedeniyle iflas etmiş, kepenk kapatmış, evine ekmek götüremeyen ve de hacizlerle boğuşan esnafın sizin gözünüzdeki değeri sadece aidat ödemekle mi sınırlı?” ifadelerini kullandı.


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °