Özdağ: “Kendileri için istiyorlar Türkiye için istemiyorlar”

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, katıldığı canlı yayında anayasa değişikliğine ilişkin, “Bakın bunların tamamı nefsanidir, nefsidir. Kendileri için istiyorlar. Türkiye için istemiyorlar” dedi.

Güncel 5.02.2021 09:39:24 0
Özdağ: “Kendileri için istiyorlar Türkiye için istemiyorlar”

Sosyal medya üzerinde En Politik TV’de Canboray Soykan’ın konuğu olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Hükümetin anayasa değişikliğine de değinen Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, gelişmeleri hükümetin daha fazla iktidarda kalmak için bir çabası olarak nitelendirdi.

“SÜREKLİ OLARAK KAFALARI ŞEYTANLIĞA ÇALIŞIYOR”

 AK Parti hükümetinin değişikliği kendi çıkarları için istediğini belirten Özdağ, “Siyasi Partiler yasası demişlerde nerede siyasi partiler yasası, seçim kanunu demişlerdi nerede? Niçin o zaman beraber yapalım demediler? Daha önce hatırlarsınız infaz yasası çıkarken hiç beraber yapalım dediler mi? Bu siyasi partiler yasasını beraber yapalım dediler mi? Yüksek Seçim Kurulu Kanunu ‘çıkartalım’ dediklerinde, beraber yapalım dediler mi? Ne zaman Türkiye’de rahatlıkla kendilerinin aşabileceği bir konu varsa kimseye danışmıyorlar. Muhalefeti yok kabul ediyorlar. Şimdi AYM (Anayasa Mahkemesi) kararlarını uygulamayan siz değil misiniz? Siz anayasayı iki defa değiştirdiniz. Şimdi de değiştireceğiz diyorlar. Bakın bunların tamamı nefsanidir, nefsidir. Kendileri için istiyorlar. Türkiye için istemiyorlar. ‘İktidarda daha fazla nasıl kalabiliriz?’ Sürekli olarak kafaları şeytanlığa çalışıyor. Başkalarını şeytanlaştırırken kendilerinin de beyinleri kafaları şeytanlığa çalışıyor. Rahmani bir duruş yok burada” dedi.


Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °