Sakarya’daki evine saldırı düzenlenen Ayhan Sefer Üstün’den açıklama

Geçtiğimiz salı günü Sakarya’nın Adapazarı ilçesindeki evine silahlı saldırı düzenlenen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, kişisel Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Olay sırasında Ankara’da

Güncel 10.12.2020 14:25:15 0
Sakarya’daki evine saldırı düzenlenen Ayhan Sefer Üstün’den açıklama

Olayın sonuna kadar takipçisi olacağını belirten Üstün, yaptığı açıklamada “Hanemize saldıran, toplumun huzurunu bozan, geçmişi sabıkalı ve sırada infazı olan tetikçinin hukuk önünde hak ettiği en ağır cezayı alması için davamızın kararlılıkla takipçisi olacağız. Şimdi sıra tetikçinin eline o silahı iliştirenlerde olacaktır. Bu konuda da ısrarlı takibimizi sonuna kadar sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

Üstün’ün açıklaması şöyle:

8.12.2020 tarihinde Ankara’da bulunduğum sırada, Sakarya’daki ikametgahıma silahlı bir saldırı gerçekleştirilmiştir.

Olayı gerçekleştiren şüpheli S.A emniyet güçlerimizin çabaları ve yargının kararıyla 9.12.2020 tarihinde tutuklanmıştır. Hanemize saldıran, toplumun huzurunu bozan, geçmişi sabıkalı ve sırada infazı olan tetikçinin hukuk önünde hak ettiği en ağır cezayı alması için davamızın kararlılıkla takipçisi olacağız.

Şimdi sıra tetikçinin eline o silahı iliştirenlerde olacaktır. Bu konuda da ısrarlı takibimizi sonuna kadar sürdüreceğiz.

Ülkemizi ve yaşadığımız şehirleri çetelere teslim etmemeye kararlıyız. Hukuk dışı güçler ve karanlık eylemleri bizi duruşumuzdan bir milim geriletemez.

Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan ve dayanışma içerisinde bulunan yol arkadaşlarıma, dostlarıma, uzak-yakın akrabalarıma, sevgili komşularıma, siyasi partilerin genel başkan ve yöneticilerine, kamu görevlilerine, emniyet ve yargı mensuplarına teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim.

Saygılarımla…


Perşembe 23.9 ° / 12.4 °
Cuma 26.5 ° / 14.3 °
Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °