Terim'den sürpriz! 11'ler açıklandı

Başakşehir Galatasaray maçı ile Süper Lig'de heyecan dolu mücadele devam ediyor. Maç eksiğine rağmen liderlik pozisyonunda bulunan Başakşehir, şampiyonluk şansını hala yitirmeyen Galatasaray ile karşılaşacak.

Güncel 28.06.2020 21:02:59 0
Terim

İLK 11'LER

Galatasaray: Okan, Linnes, Lemina, Donk, Saracchi, Seri, Ömer, Emre Akbaba, Belhanda, Feghouli, Onyekuru

Başakşehir: Mert, Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, İrfan Can, Mahmut, Visca, Alesic, Robinho, Crivelli

Başakşehir Galatasaray maçı, ligin üst sıralarında devam eden şampiyonluk mücadelesini yakından ilgilendirecek. Ali Palabıyık'ın yöneteceği karşılaşmada Fatih Terim ve Okan Buruk, en iyi 11'leri ile sahaya çıkacak. Peki, Başakşehir Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o karşılaşma hakkında merak edilen bazı bilgiler

BAŞAKŞEHİR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 29'uncu hafta mücadelesinde Başakşehir, Galatasaray'ı konuk edecek. 28 Haziran Pazar günü saat 21.00'da oynanacak olan karşılaşma, Bein Sports HD 1 kanalından canlı izlenebilecek.

SKRTEL CEZALI

Medipol Başakşehir'de Galatasaray mücadelesi öncesinde tek eksik bulunuyor.

İstanbul ekibinde kart cezalısı Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel bu mücadelede forma giyemeyecek. Teknik direktör Okan Buruk'un, stoperde Ponck'a görev vermesi bekleniyor.

EPUREANU, MAHMUT VE ALEKSİC SARI KART CEZA SINIRINDA

Turuncu-lacivertli takımda Alexandru Epureanu ve Danijel Aleksic ve Mahmut Tekdemir, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu üç futbolcu, Galatasaray mücadelesinde sarı kart görmeleri halinde takımlarının 30. haftada deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

 


Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °
Perşembe 23.4 ° / 12.8 °
Cuma 25.1 ° / 14.6 °