Gelecek Partisi İzmir’den Anneler Günü öncesi binlerce anneye gül!

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Başkanlığı, Anneler Günü sebebiyle İzmir Konak Meydanı’nda gül, maske ve Genel Başkanları Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun mektubunu dağıttı.

Güncel 10.05.2020 10:07:14 0
Gelecek Partisi İzmir’den Anneler Günü öncesi binlerce anneye gül!

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olduğu için Anneler Günü’nü  8 Mayıs Cuma günü kutlayan Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı, Sosyal politikalar Başkanı Mehtap Çakıroğlu’nun organize ettiği Anneler Günü etkinliği sebebiyle bünyesinde oluşturulan 10 ekip ve her ekibin başında bir il başkan yardımcısı ile İzmir Konak Meydanı’nda ; Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu’nun mektubuyla beraber gül ve maske dağıtıp partilerini İzmirli vatandaşlara anlattılar.

Bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum diyerek konuyla ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi İzmir Sosyal Politikalar Başkanı Mehtap Çakıroğlu, “Tüm annelerimiz bir çiçektir. Biliyoruz ki onlar bu güllerden daha fazlasını hak ediyorlar. Türk milleti olarak anneye verdiğimiz değerinin bir sembolü olarak aziz yurdumuzun bir adı da Anadolu’dur. Annelerimizin hiçbir zaman haklarını ödeyemezsek te en azından dağıttığımız güller ve maskelerle gönüllerini alalım istedik. Bunun yanında Sayın genel Başkanımızın annelerimize mektubunu dağıttık” dedi.


Salı 37.9 ° / 24.8 °
Çarşamba 39.4 ° / 25.3 °
Perşembe 41.5 ° / 26.9 °