Gelecek Partili Özdağ'dan Perinçek'e cevap: 'İddiasını ispat etmeyenler şerefsizdirler!'

Güncel 5.03.2020 11:01:03 0
Gelecek Partili Özdağ

Perinçek’in Habertürk ekranlarında Ahmet Davutoğlu’nu hedef alarak asılsız ithamlarda bulunmasına tepkiler büyüyor. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in Davutoğlu için “Amerika’nın adamı” ithamına bir tepki de Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ'dan geldi. 

Özdağ, twitter üzerinden yaptığı açıklamada: 

'Doğu Perinçek bir tv kanalında Gelecek Partisi Genel Başkanı Sn.Ahmet Davutoğlu için ABD nin adamı demiş. Bu bir iftiradır, iddialarını ispat etmeyenler müfteridir. Biz de Derinçek pardon Perinçek’e soruyoruz: Nereden biliyorsun,elinde bilgi, belge var mı?

Bilmek için ya Abd’nin adamı olursunuz ya da belgeli konuşursunuz. Bir yerlerin adamı olanlar başkalarını da kendileri gibi sanırlarmış.

Sn.Davutoğlu ve bizler hiçbir dış gücün adamı değiliz sadece ve sadece bu Aziz Milletin ferdi, bu vatanın bu devletin şerefli bir vatandaşı, Allahımızın kuluyuz. İddiasını ispata davet ediyoruz,unutulmasın ki iddiasını ispat etmeyenler şerefsizdirler. Hodri meydan!!!!' dedi. 

MUSTAFA GÖZEL: SEN NE İSEN ZIDDIYIZ PERİNÇEK!

Perinçek’e bir yanıt da Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Gözel’den geldi. Gözel, kişisel Twitter hesabından Perinçek’in ithamlarına şu sözlerle yanıt verdi;

“Perinçek, Rusya’ya verilen karşılıksız tavizlerin en büyük müsebbiblerindendir. Perinçek, Suriye’de geldiğimiz üzücü noktanın, Rusya tarafından kandırılıp rejim tarafından vurulmamızın en büyük sorumlularındandır. Bu ihaneti örtmek için nereye saldıracağını şaşırmış durumdadır. Davutoğlu ne kadar dürüst ise Perinçek o kadar yanar dönerdir Davutoğlu ne kadar devlet adamı ise Perinçek o kadar ajandır Davutoğlu ne kadar üslup sahibi ise Perinçek o kadar edepsizdir. Herşey zıddı ile kaimdir. Sen ne isen biz zıddıyız Perinçek!“

FERAMUZ ÜSTÜN: PERİNÇEK AHMET DAVUTOĞLU'NU SEVSE ZATEN YANINDA OLMAZDIK

Perinçek’e bir tepki de Gelecek Patili Feramuz Üstün’den geldi. Üstün, kişisel sosyal medya hesabından, Perinçek’e “Doğu Perinçek sayın Ahmet Davutoğlu’nu sevse zaten bizler yanında olmazdık. Bebek katili Apo’nun dostu Perinçek’in ömrü bu ülkenin değerlerine saldırarak geçti. İki sene önce Cumhurbaşkanını gladyonun 2 numarası ve yargılanacak diyende aynı dönekti.” ifadeleriyle yanıt verdi.


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °