Milyonları ilgilendiren asgari ücret düzenlemesi Meclis’e geliyor

Milyonları ilgilendiren asgari ücrete ilişkin düzenleme Meclis’e geliyor. Asgari ücret desteğinin 2020 yılında da devam etmesi, Değerli Konut Vergisi’nde uygulamanın bir yıl ertelenmesi gibi düzenlemeleri içeren teklif haftaya Meclis’e

Güncel 1.02.2020 13:49:16 0
Milyonları ilgilendiren asgari ücret düzenlemesi Meclis’e geliyor

AK Parti yeni bir Torba Teklif hazırlıyor. Torba Teklifte ekonomi alanında düzenlemeler de yer alıyor. Torba Teklifte yer alacak düzenlemeyle Değerli Konut Vergisi’nde uygulama bir yıl ertelenecek ve yeni kriterler getirilecek.

ASGARİ ÜCRET DESTEĞİ 2020 YILINDA DA DEVAM EDECEK

Torba Teklifte asgari ücret desteğinin 2020 yılında da devam etmesini öngören düzenleme yer alıyor. Düzenlemeye göre asgari ücret desteği 2020 yılında da devam edecek. Teklif ile asgari ücret desteğinin süresi uzatılacak. Asgari ücret desteği, tüm işverenleri kapsayacak şekilde 75 lira olarak uygulanacak.

İMAR KANUNU DEĞİŞİYOR

Meclis Genel Kurulu’nda, İmar Kanununda değişiklik öngören Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifinin görüşmelerine kaldığı yerden devam edilecek.  Teklifin ilk 7 maddesi kabul edilmişti.

AK PARTİ GRUBU ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPLANIYOR

AK Parti Grubu 5 Şubat Çarşamba günü saat 11.00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak.

Cumhurbaşkanı gruplar halinde milletvekilleriyle AK Parti Genel Merkezi’nde buluşacak. Cumhurbaşkanı 6 Şubat Perşembe günü yaklaşık 60 milletvekiliyle Parti Genel Merkezi’nde bir araya gelecek.

ÖN ÖDEMELİ GAYRİMENKUL SATIŞLARINDA YAŞANAN SORUNLARIN ARAŞTIRILMASI ALT KOMİSYONU

Ön Ödemeli Gayrimenkul Satışlarında Yaşanan Sorunların Araştırılması Alt Komisyonu 5 Şubat Çarşamba günü toplanacak. Toplantıda Ticaret Bakanlığı sunum yapacak.

 

kaynak: tarafsız


Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °