Kahramanmaraş Ak Parti'de neler oluyor? 'Mahir Ünal'ın karargahı!'

Kahramanmaraş'ta kılıçlar çekildi! Mahir Ünal ve Celalettin Güvenç karşı karşıya...

Güncel 5.10.2019 14:18:00 0
Kahramanmaraş Ak Parti

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç Ak Parti'yi sallayacak açıklamalarda bulundu. 

Kahramanmaraş'ta' tetikçi' olarak altını çizdiği gazeteci tarafından FETÖ'cü olmakla itham edildiğini önceki gün Twitter' dan duyuran ve Abdülhamit Gül'ü şahit gösteren Celalettin Güvenç, bugün attığı tweetlerle bir kez daha Ak parti gündemine bomba gibi düştü. 

Kılıcını çeken Güvenç, üzerine oynanan oyunun adresinin Mahir Ünal oluğunu vurgulayarak 'Mahir Ünal'ın Karargahı Ramada Otelin sahibi olan şirketin yolsuzluklarını yazın' dedi. 

Celalettin Güvenç?in olay Tweetleri

'Evet sen tetikçisin:çünkü4 senedir Ak partinin Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoglu,Habibe Öcal,Ugur Dilipak,Eski Büyükşehir Bşknı Fatih Mehmet Erkoç il Bşknı Ömer Bilal Debgici Kadın kolları Bşknı Ayşe Cesur haklarında agır yazılar yazıyorsun.Aynı partinin vekilleri Mahir Ünalla Ahmet Özdemir ve Belediye Bşknı Hanefi Mahçiçek hakkında güzellemeler yapıyorsun. Bunun sebebi ne? Sen önce 12 Şubat Belediyesinden 5 yılda ne kadar para aldın onu açıkla. 

4- Yeni Maraşta bir yolsuzluk operasyonu yapıldı;sen yolsuzlugu araştıracagına bunu eski bykşehir bşknyla benim Mahir Ünalı yıpratmak için yaptırdıgımı ima ettin flaş makale yazacagını beyan ettin ben de ispat etmessen dedim..bekliyoruz..O operasyonda 12 Şubat belediyesini Park Baçe Mdr ve su sporları merkezini işleten kişi vardı bize saldırarak gündemi değiştirdiniz. Oysa tam gün Maraşta bir muhalefet partisinin il başkanı 12 Şubat Belediyesinin 15.5000.000 tl ye hizmet bina işi ikmal çevre düzeni işini pazarlık usulüyle özge inşaata verdiklerini ve peşinde olduklarını yazmıştı ..Görmedin..Gazeteci olarak araştırmadın..Aynı firmanın aynı binanı ikmal inşatını daha önce de  alıp almadıgı o alımın usulünün ve miktarının ne oldugunu soramadım. Kim bu Özge İnşaat Mahir Ünalın Karargahı Ramada Otelin sahibi olan şirket mi diyemediniz. Bu şirketin ortakları kimler diyemedin.

Celalettin Güvenç son olarak ise 'Dahası var...' yazıp devamının geleceğini vurguladı. 


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °