Abdullah Avcı, 4 yıldız oyuncuyla yolların ayrılmasını istedi!

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda genç ve dinamik bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Ricardo Quaresma, Jeremain Lens, Domagoj Vida ve Gary Medel gibi yaşlı ve maaşı yüksek oyuncuları gözden çıkardı.

Güncel 6.06.2019 16:17:00 0
Abdullah Avcı, 4 yıldız oyuncuyla yolların ayrılmasını istedi!

Yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetiminde yeni bir yapılandırmaya gidecek olan ve takımı gençleştirme kararı alan Beşiktaş, operasyon için düğmeye bastı.

MAAŞ ORTALAMASI 40 MİLYONA ÇEKİLECEK

Siyah-beyazlı yönetim, yaşlı ve maaşı yüksek olan oyuncularla yollarını ayırma kararı aldı. Takımın maaş ortalamasını 40 milyon Euro seviyesine çekmek isteyen yönetim, Quaresma, Lens, Vida ve Medel gibi futbolcuların satışına onay verdi. Başarıya aç, dinamik ve genç bir takım kurmak isteyen Abdullah Avcı'nın da raporuyla bu oyunculara teklifler gelmesi durumunda yönetim bütün kapıları açacak. Bu operasyonla yeni transferlere de kaynak sağlanmış olacak.

GÖZTEPE İLE YASİN ÖZTEKİN PAZARLIĞI

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın transferini istediği Yasin Öztekin için siyah-beyazlı kulüp ile Göztepe arasında görüşmeler başladı. Kulübü ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Yasin ile anlaşan Beşiktaş cephesi, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'e de teklifini iletti. 32 yaşındaki futbolcuyu satmaya sıcak bakan Sepil'in ise Beşiktaş'tan para artı iki oyuncu istediği de ileri sürüldü. İzmir ekibinin Yasin'e karşılık siyah-beyazlılardan Orkan Çınar ve Cyle Larin isimlerinin üzerinde durduğu kaydedildi. 32 yaşındaki futbolcu, Göztepe'de geçen sezon 26 maçta 8 gol atmayı başardı.


kaynak:sabah


Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °
Perşembe 23.4 ° / 12.8 °
Cuma 25.1 ° / 14.6 °