Galatasaray transfere doymuyor!

Galatasaray; Gomis, Belhanda, Maicon ve bugün imzalattığı Mariano'dan sonra Manchester City'den Fernando ile de büyük ölçüde anlaştı.

Güncel 18.07.2017 11:25:54 0
Galatasaray transfere doymuyor!

 

Galatasaray transferde ayağını gazdan çekmiyor. Gomis, Belhanda, Maicon ve Mariano gibi yıldızlara imza attıran, İmbula ile prensipte anlaşan ama kulübü Stoke City'nin kararını bekleyen Cim-Bom, Manchester City'nin Brezilyalı önliberosu Fernando ile anlaştı.

Skorer'in haberine göre, yıldız futbolcu 2.2 milyon euro karşılığında Galatasaray'ın 3+1 senelik sözleşme teklifini kabul etti. Futbolcuyla ilgili Manchester City'nin belirleyeceği bonservis bekleniyor.

 

Kamp kadrosunda yok

Öte yandan Fernando, Manchester City'nin ABD'deki kamp kadrosunda yer almadı ve İngiltere'de bırakıldı. Bu durum, Brezilyalı futbolcuyla kesin olarak yolların ayrılacağı anlamına geliyor.

29 yaşında futbolcunun İngiliz ekibi ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor. Brezilyalı futbolcu geçen sezon 26 maçta forma şansı bulabilmişti.

Fernando 2014 yılında 15 milyon Euro karşılığında Porto'dan Manchester City'e transfer olmuştu.

 

 

Kolarov da gündemde!

Galatasaray sağ bek sorununu Brezilyalı oyuncu Mariano ile çözerken, sol bek için gündemine dünyaca ünlü bir yıldızı aldı: Aleksandar Kolarov...

Menajerlerin önerdiği Sırp oyuncuyu gündemine alan sarı-kırmızılı yönetim Kolarov konusunda kolları sıvadı. Ofansif yönü ile bilinen tecrübeli futbolcu sol stoper de oynayabiliyor.

Manchester City?nin yeniden yapılanma çerçevesinde 30 yaş üstü bir çok futbolcusunu gözden çıkarmasının ardından tecrübeli futbolcunun Galatasaray?a gelmeye sıcak baktığı bildirildi. Teknik Direktör Igor Tudor da Kolarov transferine yeşil ışık yaktı. Juventus?tan Asamoah?ı eşinin sorun çıkarması yüzünden renklerine bağlayamayan sarı-kırmızılıların, aradıkları özelliklere uygun isim olarak Sırp oyuncuda karar kıldıkları öğrenildi.

 

 


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °