Almanya terörle 'tanıştı'! Beslediğiniz yılan sizi de sokabilir

Almanya'nın Hamburg kentinde G-20 Zirvesi sırasında sokakları savaş alanına çeviren göstericilerin arasında PKK teröristlerinin olması dikkat çekti. Sokakları savaş alanına çeviren Alman eylemciler, kurdukları barikatların arkasında dü

Dünya 8.07.2017 14:07:54 0
Almanya terörle

 

Almanya'da G-20 Liderler Zirvesi'nin düzenlendiği Hamburg ketinde zirve karşıtı gösterilerde protestocular sokakları savaş alanına çevirdi.

 

PKK HAMBURG'DA

Gösterilerin gece gündüz devam ettiği Hamburg'da, PKK terör örgütü sempaztizanları sokakları ateşe veren gruplarla birlikte hareket etti.

 

FETÖ ve PKK terör örgütlerine her fırsatta kol kanat geren, Türk siyasetçileri susturup teröristlere salon kiralayan, Belçika'da PKK çadırı açıp örgüt propagandası yapanları destekleyen Almanya, terör örgütünün gerçek yüzüyle karşılaşmış oldu. 

Hamburg?u yerle bir eden eylemlerde terör örgütü PKK?nın bayrağını taşıyan göstericiler işte böyle görüntülendi.

 

 

Almanya'nın Hamburg kentindeki G20 Zirvesi?ne polis ve göstericiler arasındaki çatışmalar damga vurdu. Olaylarda 196 polis yaralandı, 83 gösterici gözaltına alındı, 19 kişi de tutuklandı.

 

CUMHURBAŞKANI AVRUPA'YI UYARMIŞTI! 'O YILAN HER AN SİZİ DE SOKABİLİR'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel'de PKK'nın çadır kurmasına izin verilmesine sert tepki göstermiş, Batı'nın teröre karşı tutumunu sert sözlerle eleştirmişti.

 

 

Erdoğan, 'Brüksel'de veya AB'nin herhangi bir şehrinde bu bombalarının patlamaması için hiçbir sebep yok. Mayın tarlasında dans etmek gibidir bu. Koynunuzda yılan besliyorsunuz. Beslediğiniz o yılan her an sizi de sokabilir. Bombalar sizin şehirlerinde patladığında bizim ne hissettiğimizi anlayacaksınız, ancak çok geç olacak' demişti.

 

YAĞMALAMA BAŞLADI

Almanya'nın Hamburg kentinde G20 Zirvesi'ni protesto eden göstericiler, sokakları savaş alanına çevirdi.

 

 

POLİS ENGEL OLAMADI

Araçları yakıp çevredeki iş yerlerinin çerçevelerini indiren eylemcilere müdahale eden polis ekipleri yetersiz kaldı.

 

 

 

YAĞMA BAŞLADI

Ordunun da sokağa indiği ülkede, eylemciler kurulan barikatların arkasında rahat bir şekilde hareket ederek dükkanları yağmalamaya başladı.

 

ALMAN PANZERİ GÖSTERİCİYİ BÖYLE EZDİ (!)

Gezi isyanı sırasında sosyal medyada yayılan 'panzer göstericiyi böyle ezdi' yalanı, şimdi Almanya'da yaşanan olaylar nedeniyle 'endişelenen' sosyal medya kullanıcıları tarafından misilleme olarak paylaşılmaya başlandı.

 

 

Gezi isyanı sırasında provokasyon amaçlı, bir pervane kazasının fotoğrafı, Gezi'de meydana gelmiş gibi sosyal medyada yayılmıştı. Şimdi Almanya birbirine girdi. Hamburg'ta yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya kullanıcıları Gezi isyanına destek çıkan Almanya'ya misilleme olarak aynı fotoğrafı paylaşıyor. Fotoğrafa 'Alman panzeri bir göstericiyi böyle ezdi' notu düşülüyor.

 

kaynak:ajanslar, haber 7

 


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °