FETÖ'den tutuklananlara sahip çıktı

Kılıçdaroğlu, PKK ve FETÖ'nün basın ayağına yönelik soruşturmalarda tutuklanan isimlere sahip çıktı.

Güncel 4.12.2016 12:19:38 0
FETÖ

Adana'da miting yapan CHP Genel Başkanı KemalKılıçdaroğlu, önce siyaset üzerinden yargıyı eleştirdi, sonra da PKK ve Fehullahçı Terör Örgütü soruşturmalarının basın ayağında tutuklananların isimlerini okudu.


İADE-İ İTİBAR SÖZÜ VERDİ


Kılıçdaroğlu, meydanda toplananlara propaganda yaptırdı, terör operasyonlarında tutuklanan ve ihraç edilenlere 'iade-i itibar' sözü verdi.

FETÖ'NÜN KANALLARININ KAPATILMASIN DA KARŞI ÇIKTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk'te canlı yayınlanan programda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait medya organlarının kapatılmasına tepki göstererek, 'Niye kapatılıyor kardeşim'dedi. 

 

Cuma 24.1 ° / 15.9 °
Cuma 24.1 ° / 15.9 °
Cumartesi 25.5 ° / 15.8 °