Teröristsever Avrupa?dan küstah hamle!

AB?de ANKARA? yı kızdıracak skandal kararlar bitmiyor. Avrupa Adalet Divanı, PKK' yı terör örgütü listesinden çıkarmayı görüşüyor. Terör örgütü ise terör listesinden çıkmak için başvuru yaptı.

Güncel 29.11.2016 10:42:00 0
Teröristsever Avrupa?dan küstah hamle!

Avrupa yine şaşırttı! 

Önce Belçika'da PKK?lı teröristleri serbest bıraktı. Sonra da Almanya'da?

Mahkemelerin unuttuğu bir şey vardı: PKK,  AB'nin terör örgütleri listesinde yer alıyordu. Bu yüzden bir üst mahkeme Avrupa yargısının göz göre göre verdiği skandal kararlarını bozdu.

Hiç fırsat kaybetmeyen  Avrupa Adalet Divanı,  bunun üzerine harekete geçti. Teröristleri serbest bırakmakta  kararlı olan Divan, şimdi 'PKK'yı terör örgütü listesinden çıkarmayı' düşünüyor.

Avrupa Komisyonu'na  ?PKK'yı neden terör örgütü listesine alındı?? diye soran ? Adalet? divanına, Komisyon  ?PKK  silahlı eylemler yapıyor? dedi.

Fırsattan istifade eden terör örgütü PKK ise, DEAŞ ile mücadele ettiğini savunarak  terör örgütleri listesinden çıkarılmak için başvuru yaptı.  Amaç ise örgüt üyeleri hakkındaki davaların düşürülmek ve para toplamaktan silah teminine kadar her türlü yardımı yasal olarak almak!

Alman ve Belçika mahkemelerinin PKK'lı teröristleri serbest bırakırken söyledikleri gerekçelerle, terör örgütün başvurusundaki gerekçeler  birebir aynı?

Avrupa Adalet Divanı'nın PKK'yı terör örgütü listesinden çıkarma kararı alması durumunda, Avrupa Komisyonu'nun karara itiraz etme hakkı bulunuyor. 


Pazar 32.9 ° / 19.4 °
Pazartesi 34.9 ° / 22.2 °
Salı 36.7 ° / 24.3 °