Dünya bunu konuşuyor! Clinton'a ne oldu?

ABD'de başkanlık seçimleri devam ederken ilginç bir görüntü gündeme geldi. Sağlık sorunları gündemden düşmeyen Clinton'un, Philadelphia'daki seçim kampanyasındaki görüntüleri gündeme bomba gibi düştü.

Güncel 23.09.2016 12:16:37 0
 Dünya bunu konuşuyor! Clinton

Seçime sayılı günler kala ABD hala Demokrat Parti başkan adayı Hillary Clinton'ın sağlık problemlerini tartışıyor. Demokrat adayın doktoru ardı arkası bitmeyen haberler sonrası açıklama yapmış ve Clinton'un zatüre geçirdiğini açıklamıştı ancak söylentilere göre Clinton'ın hastalığı zatüre değil çok daha ciddi nörolojik bir hastalık olan Parkinson.

GÖZ HAREKETLERİ ÇOK KONUŞULDU

Clinton'un geçtiğimiz günlerde Philadelphia'da gerçekleştirdiği  seçim kampanyasındaki istemsiz göz hareketleri gözden kaçmadı. Clinton'un görüntülerini değerlendiren uzmanlardan bir kısmı bu manzarayı Clinton'un 2012 yılında yaşadığı kazaya bağlarken  diğerleri ise Clinton'un mutlaka nörolojik bir testten geçmesi gerektiğini belirtti.

NÖROLOJİK TESTİ REDDETTİ

Clinton gazetecilerin bunama veya alzheimer riskine karşı nörolojik test yaptırıp yaptırmayacağı sorusu üzerine, 'Buna gerek yok, sadece zatüre geçirdim ve antibiyotikler onun çaresine baktı. Şimdi bu olayı geride bırakmalıyız. Fiziksel olarak da zihinsel olarak da ABD'denin yeni başkanı olmak için hazırım.' dedi.

PARKİNSON MU?

Clinton ABD?de 11 Eylül anma töreninde fenalaşarak aracının önünde baygınlık geçirmişti. Hillary Clinton, sağlık durumu nedeniyle törenden erken ayrılmış ve California gezisini iptal etmişti. Florida'da Anestezi Uzmanı olan Dr. Ted Noel, bir video yayınlayarak Hillary Clinton'ın gösterdiği tüm belirtilerin Parkinson'a ait olduğunu vurgulamıştı. 


Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °