Başbakan Davutoğlu'ndan önemli açıklamalar

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor. Sürdürülen terör operasyonları hakkında konuşan Davutoğlu '40 yıla yakın bu terörle belasının tek bir amacı var, Türkiye'yi kendi içine kapatarak

Güncel 26.04.2016 13:22:08 0
Başbakan Davutoğlu

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Bu aziz davaya medya üzerinden hiza verebileceklerini zannediyorlar. Geçti o günler. Kimse basın üzerinden siyaseti, AK Parti'yi dizayn etmeye heveslenmesin. Eğer Cumhurbaşkanımızın 14 yıl içinde, manşetler üzerinden, basın üzerinden siyaseti dizayn etmeye karşı verdiği kavga, bir kez daha bugün verilmesi gerekecekse, işte söylüyorum, biz buradayız ve bu kavgayı sonuna kadar da sürdürmeye kararlıyız.

Tökezlememizi, tuzaklara düşmemizi bekleyenler var. 

Onlar nifakla beslenirler, gıdalanırlar. Onlar için dava yoktur, emanet yoktur, nasip yoktur. Onların gözünde siyaset; menfaatçilik, çatışmadır. Bu kadro gibi kadronun bir araya gelmesini tasavvur edemezler.

AK Parti'nin başarı öyküsünü anlayamayanlar kirli hesaplar peşindeler. 1 Kasım üzerinden çok zaman geçmedi, milletimizin verdiği destek ortada. Kamuoyu yoklamaları da ortada. 

TERÖRLE MÜCADELE

Bölücü terör örgütünün yuvalandığı yerleri huzura kavuşturuyoruz. Türkiye terör belasından tamamen kurtulacağı bu mücadele kesintisiz şekilde devam edecektir.

40 yıla yakın bu terörle belasının tek bir amacı var, Türkiye'yi kendi içine kapatarak, enerjisini boşa harcatmak.

ÇUKUR KAZANLAR İLE KİLİS'E ATILAN BOMBALARIN SAHİPLERİ AYNI

Bir taraftan PKK ve onun uzantıları, diğer taraftan DAEŞ eşzamanlı saldırılar gerçekleştiriyor. DAEŞ konusunda Türkiye'ye karşı iftiraları dile getirenler de bunun parçası.

Çukur kazanlar ile Kilis'e atılan bombaların sahipleri aynı odaklar. Onlar piyondur. Kilis'e atılan bombalar kirli bir planın parçasıdır. Suriyeli mazlumlara sahip çıkmamız birilerini rahatsız ediyor. Bu saldırılara anında cevap verilecek, gereken neyse gereken adım atılacaktır. Birileri, birilerinin hazırladığı kirli tezgahın içine düşmeyeceğiz.

Ayrıntılar geliyor...


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °